Közösen a fiatalok képzéséért

Együttműködés

2021-09-07

Együttműködési megállapodást kötött a Krones Hungary Kft. a Debreceni, valamint a Berettyóújfalui Szakképzési Centrummal.

„Örömteli nap a mai, mert nem csak egy hosszútávú együttműködés születik ma, hanem egyben a Training Center felavatására is sor kerül” – kezdte beszédét Pascal Männche, a Krones Hungary Kft. ügyvezetője. „A cég 2019 óta nagy utat járt be Debrecenben, és a mai napig aktívan részt vesz a régió életében, most pedig olyan hosszútávú célok kerülnek kitűzésre közösen, melyek a régió gazdasági fejlődését is biztosítják” – mondta a vállalat vezetője.

„Ez a megállapodás abban is segít, hogy a bizonytalan tanulók a duális képzés során tapasztalatot szerezzenek, megismerkedjenek a céges környezettel, és megbizonyosodjanak arról, milyen karrierlehetőségeik vannak a későbbiekben” – hangsúlyozta Dr. Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere. „Nagy öröm számomra, hogy a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum is csatlakozott a megállapodáshoz. Nem csak azért, mert szülővárosom, hanem azért is, mert a kiépült infrastruktúra miatt a Déli Ipari Park könnyen és gyorsan megközelíthető, akár Berettyóújfaluból is, így régiós szinten kezdődhet el a közös munka.”

Tovább a cikkhez...